Kendt tv-vært signerer ny bog hos Grindsted-boghandler


På mandag den 26. oktober kan du i Bog/Idé Grindsted møde forfatter og tv-vært Kim Bildsøe Lassen, når han mellem kl. 12.30 og 13 signerer sin nye bog, Briterne og Brexit, som han har skrevet sammen med Divya Das.

Bogen handler om tre år med briterne i England, Skotland, Wales og Nordirland, om baggrunden for briternes udmelding af EU, og om hvordan det er gået siden brexitaftalen blev godkendt i januar 2020.

Kim Bildsøe Lassen og Divya Das blev udsendt til Storbritannien af henholdsvis DR og TV 2, efter briterne i 2016 havde stemt for brexit. En stor del af opgaven som korrespondenter var at dække vejen ud af EU for en af Danmarks nærmeste naboer – et folk, som vi i Danmark på mange måder føler os nært beslægtede med. De har begge brugt meget tid i parlamentsbygningen Westminster i London, men det har været lige så vigtigt for dem at dække brexit ved at rejse rundt i den britiske union og møde briter, der ikke nødvendigvis er politisk engageret: rebelske skotter, martrede nordirere, vrede fiskere, desillusionerede arbejdere, stolte adelige, frustrerede unge og undrende intellektuelle.

Bogen sælges i øvrigt en kende billigere i Bog/Idé i Grindsted på mandag, når Kim Bildsøe Lassen kommer på besøg.