Kirkbi snupper finansdirektør fra Maersk


Jesper Ridder Olsen er ny Chief Financial Officer hos KIRKBI A/S. Han kommer til LEGO-familiens pengetank først i det nye år og skifter fra en stilling som CFO for Maersk Drilling.

Jesper Ridder Olsen har ifølge en pressemeddelelse fra KIRKBI mange års erfaring med at arbejde som revisionspartner og rådgiver for nogle af de største virksomheder og familieejede virksomheder i Danmark.

– Jeg er glad for at byde Jesper Ridder Olsen velkommen til KIRKBI, hvor han vil spille en vigtig rolle i eksekveringen af den ambitiøse, langsigtede strategi, der understøtter det langsigtede
familieejerskab. Jesper har solid finansiel erfaring og værdifuld viden om familieejerskab, og jeg ser frem til at samarbejde med Jesper om at levere på vores strategi, siger CEO hos KIRKBI A/S, Søren Thorup Sørensen i pressemeddelelsen.

Selv siger den kommende CFO at han er glad for at blive en del af KIRKBI og et team, der kontinuerligt søger at skabe positiv udvikling gennem ansvarligt ejerskab og investeringer.

– KIRKBI er en unik virksomhed, der søger at sikre et langsigtet og bæredygtigt familieejerskab, og jeg ser meget frem til at bidrage til selskabets fortsatte udvikling og succes, siger Jesper Ridder Olsen.

Han efterfølger på posten Kurt Carstensen, der tiltrådte som CFO i KIRKBI i 2011, og som nu tiltræder en ny position som senior finansiel rådgiver i KIRKBI Koncernen.