Læserbrev: Så blev det Arnes tur


På landsplan har særligt Dansk Folkeparti travlt med at gætte på, hvornår det bliver Arnes tur. Mit klare bud er, at der helt afgjort bliver lavet en god aftale her.

Særligt hvis Dansk Folkeparti er forhandlingsvillig. Dette læserbrev skal dog omhandle en lokal Arne-sag. Nemlig sagen om min gode parti- og byrådskollega, Arne V. Thomsen, der havde en rigtig træls taxaoplevelse for nylig.

Jeg har også, siden den nye taxalovs indførelse, hørt grelle eksempler på, hvordan betjeningen er i Billund Kommune. Det drejer sig blandt andet om, at man kan risikere at få aflyst en tur, der ellers længe har været bestilt.

Jeg har også hørt eksempler om unge mennesker, der ikke har kunnet få en taxa hjem fra Grindsted om natten, hvilket har betydet, at man har måttet gå hjem. Altså ikke til sit hjem i Grindsted, men til sit hjem i Sdr. Omme. Jeg synes det er helt vildt, og jeg synes det er for ringe, at man oplever disse tilstande i vores kommune.

Jeg er derfor glad for, at vores lokale folketingsmedlem, Troels Ravn, tager sagen op. I den lokale sag blev det, efter noget tovtrækkeri, langt om længe Arnes tur. Jeg håber, at Arnes oplevelser gør, at man får kigget taxalovene grundet i sømmene.

Venlig hilsen
Kris Jensen Skriver, Grindsted, Byrådsmedlem for Socialdemokratiet