Lars Hansen skifter til Konservative


Efter en periode som løsgænger og som eneste byrådsmedlem for Lokallisten Billund kommune, så har den tidligere Venstremand, Lars Hansen, nu fundet fælles politisk fodslaw med de konservative.

Således har Lars Hansen meldt sig ind hos de Konservative og kommer dermed til at danne makkerpar med Allan Munk Nielsen i byrådet i Billund kommune.

– Jeg glæder mig til at samarbejde med og repræsentere Det Konservative Folkeparti i byrådet. Det bliver dejligt at have et politisk bagland, som sætter samarbejde og respekt i højsædet. 2 er bedre end 1. Derfor bliver det dejligt at kunne have en sparringspartner i det daglige politiske arbejde i byrådet, siger Lars Hansen i en kommentar.

Også Allan Munk Nielsen glæder sig til samarbejdet i byrådet med Lars Hansen.
– Der er ingen tvivl om, at det bliver dejligt at være 2 om at dele arbejdet mellem sig, for der er rigtig meget at læse op på, når man kun er en enmandsgruppe. Jeg kender Lars gennem byrådsarbejdet, hvor vi begge blev valgt ind i 2014. I første periode sad vi sammen i BK-udvalget, og havde der et rigtig godt samarbejde. Siden Lars blev løsgænger har vi arbejdet sammen i først ”6-mands banden” og siden ”4-mands banden” og har brugt hinanden som sparringspartnere. Jeg kender Lars som en politiker, der møder velforberedt frem, har sine meningers mod og at en aftale er en aftale. Det bliver rigtig godt, lyder det fra Allan Munk Nielsen.

I det politisk bagland er der også stor glæde over indmeldelsen:

– Vi har haft nogle gode drøftelser med Lars Hansen, og de udmunder nu i at vores byrådsgruppe bliver fordoblet fra 1 til 2. I den konservative vælgerforening glæder vi os til samarbejdet sammen med Lars, og det bliver godt sammen, at gå til valg på at sikre et godt valgnæste efterår, siger formanden for vælgerforeningen, Martin Jakobsen.