Navnene til Musik i Gryden 2018 er offentliggjort


Forud for billetsalgsstarten den 1. december har folkene bag sommerens Musik i Gryden valgt at offentliggøre hele programmet til næste års festival.

– Vi har i år valgt at offentliggøre samtlige seks topnavne på en gang, så de mange, der køber billetten som julegave eller bare for at være sikker på at komme med, kender det fulde program. Og vi håber og forventer da, at rigtig mange igen i år får Musik i Gryden billetter under juletræet, siger Kurt Holm fra koncertudvalget bag Musik i Gryden.

Publikum kan se frem til en række populære danske kunstnere: Rasmus Seebach, Magtens Korridorer, Infernal, Danser med Drenge, Burhan G og Bruce Springsteen-kopierne, The Boss, når portene åbnes til Grindsted Stadion lørdag den 4. august 2018.

2500 billetter sættes til salg den 1. december og prisen vil her være 475 kroner plus gebyr. De faste koncertgængere vil opdage at billetprisen er hævet:

– Omkostningerne til koncerten, både til musik, men også til de gode rammer rundt om koncerten fra toiletter til barer som vi hele tiden forbedrer, har været stigende og derfor hæver vi år prisen, så vi fortsat kan belønne ungdomsafdelingerne i de tre GGIF foreninger bag koncerten, fortæller Kurt Holm.