Ny storsejr til Billunds førstehold

Screendump

Det blev til endnu en storsejr til Billund IFs førstehold i fodbold da Jan Skovs tropper i weekenden var på besøg i Thyregod.

Kampen blev indledt med et minuts stilhed til minde om hjemmeholdets æresmedlem i klubben, der døde for nylig.

Da først opgøret blev fløjtet i gang havde Billund fuldt fokus på fodbolden og allerede efter tre minutters spil sendte Jonathan Plagborg bolden i nettet til Billund-føring 1-0. Efter 10 minutter stod der 2-0 til Billund på mål af Jes Dahlmann – som endda slog til igen få minutter senere.

I slutningen af første halvleg nettede Billund tre gange på få minutter. Først 4-0 ved Jonathan Plagborg, så Christian Thomsen der øgede til 5-0, inden Plagborg slog til igen med målet til 6-0

Anden halvleg var ikke mange minutter gammel før Jes Dahlmann fangede en ripost og bragte gæsterne på 7-0.

Det lykkedes efter godt en times spil for Thyregod at komme på tavlen, men i minuttet efter øgede Jonathan Plagborg til 8-1.

Storsejren til trods, så var det ikke lutter tilfredshed, der prægede cheftræner Jan Skovs humør efter kampen:

– Halvlegsresultatet taget i betragtning, modstanderens kvalitet samt de mange chancer, som vi skaber, så er det ikke tilfredsstillende, at sejren ikke bliver større, lød det fra Jan Skov.

Han og spillerne har nu rettet fokus på lørdagens hjemmekamp mod Team BFO. Her vil Billund gå efter revanche efter at have tabt 1-2 i seneste opgør mellem parterne.

Herunder kan du se uddrag af kampen mellem Thyregod og Billund, der spiller i rødt på udebane.