Sæsonen er slut for nogle lokale seriehold


For mange af serieholdene i Billund kommune er sæsonen så småt ved at være ovre, men ikke for Krogager.

Krogager endte på pladsen lige over nedrykningsstregen, og det resulterede i en playoffkamp mod Hjerting IF. Den kamp spilles nu på lørdag kl. 14 i Krogager. Kampen er meget vigtig for begge hold. Hjerting spiller nemlig om oprykning til serie 3, mens Krogager vil gøre alt for at blive i serie 3.

Det er dog ikke kun Krogager der ikke kan gå på vinterferie endnu, for Grindsted skal også spille playoffkampe. Grindsted GIF endte på en flot 2. plads i serie 2, og nu skal Grindsted GIF så spille playoffkampe om oprykning. De skal starte med at spille mod Brædstrup hjemme på lørdag kl. 14.
Vinderen af den kamp skal så prøve kræfter med et serie 1 hold, som endte lige over nedrykningsstregen, mens taberen kan gå på vinterferie. Vinderen af kampen mod serie 1 holdet, kan så enten blive i serie 1 eller rykke op i serie 1, mens det andet hold må nøjes med en sæson i serie 2.

Resten af serieholdene i kommunen er dog spillet færdige. Det er blandt andet Billund Q, og de havde ambitioner om oprykning fra Jyllandsserien, men de ender på en 3. plads. Det vil sige de skal spille i Jyllandsserien igen til forår, og så må de prøve igen.

Billunds seriehold er også gået på vinterferie, og det er fordi de endte med at rykke klart ned i serie 4.

Et hold som til gengæld har haft en god sæson, er Team BFO. Det er en sammensætning af Blåhøj, Filskov og Sdr. Omme. De har spillet en god sæson i serie 5, og har derfor opnået en flot oprykning til serie 4.

For Vorbasse/Hejnsvig har det også været en svær sæson, og det ender også i en nedrykning til serie 5