Skjerns ligaherrer tester formen i Vorbasse


Med under tre uger til sæsonstarten er ligaherrerne fra Skjern Håndbold ved pudse formen af til den kommende sæson i 888ligaen. Og en af træningskampene finder sted i Vorbasse Fritidscenter i morgen, torsdag. Her har Vorbasse KFUM håndbold sikret sig en kamp mellem Skjern og 1. divisionsmandskabet Lemvig-Thyborøn Håndbold.

– Vi vil gerne prøve at vise de unge spillere i Vorbasse hvad man kan drive det til i håndboldens verden. At inspirere dem til at forsøge at komme langt eller i hvert fald længere indenfor håndboldsporten. Og det tror vi på, man kan ved eksempelvis at se en spiller som Anders Eggert, der har spillet i flere store klubber, helt tæt på. Og så er det altså noget billigere for os at få klubberne hertil og spille kamp i stedet for at tage alle de unge spillere med til ligahåndbold i Skjern, smiler Mathias Jensen fra Vorbasse KFUM.

Da Vorbasse sidst arrangerede tophåndbold mellem ligakvinderne fra Team Esbjerg og Ringkøbing, dukkede henved 100 publikummer op i fritidscentret. Håbet er at øge tilskuertallet til 250 torsdag aften.