Stort idrætsanlæg på vej ved ISB


Knap er Den Internationale Skole i Billund færdig med en nødvendig udvidelse af pladsen til eleverne, før der etableres et nyt stort område som eleverne kan boltre sig på.

Ved siden af og bag ved hallen er anlæggelsen af et nyt atletikstadion og en multibane godt i gang med at blive etableret.

– Jeg glæder mig især, fordi der står “ISB” på meget af det her, smiler Bent Melgaard, der som skolens serviceleder har været involveret i alle skolens om- og tilbygninger de senere år.

Således har han været rundt på hele skolen for at høre elever, lærere og ikke mindst foreninger i området om, hvad de godt kunne tænke sig af sådan et nyt anlæg.

Den basketbane, der anlægges, bliver helt efter internationale mål og standarder. Den omgives af en 400 meter løbebane, der også kommer til at omkranse en 7-mands fodboldbane og udendørs styrketræningsfaciliteter.

Ved siden af hallen står en ny multibane snart færdigt og det bedste af det hele er: Sportspladsen bliver offentligt tilgængeligt.

– Bare de passer godt på det, så er man velkommen til at komme over og spille bold eller styrketræne, siger Bent Melgaard.