Succes giver ny dato for GGIF fodbolds støttelotteri


Event-gruppen fra GGIF, der står bag lotteriet, går rundt med store og brede smil for tiden. Initiativet til at hjælpe deres fodboldklub har fået en helt overvældende opbakning fra det lokale erhvervsliv.

Faktisk er opbakningen så stor, at den samlede værdi af de donerede præmier kræver, at lotteriet nu skal have spilmyndighedens godkendelse.

Oprindeligt var udtrækningen planlagt til den 1. august, men på grund af papirarbejdet der kræves for at opnå godkendelse, har event-gruppen valgt at rykke udtrækningen til den 20. september, hvor der spilles DM i beachvolley på torvet.

Dermed er der liv og glade dage i midtbyen, og det ønsker event-gruppen at være en del af.

– Vi er ovenud taknemmelige og stolte af den opbakning, vi har fået fra alle mulige butikker og virksomheder, der har valgt at støtte vores initiativ med et lotteri, hvor hver en krone går til børne- og ungdomsfodbold i GGIF. Der er virkelig mange, der bidrager med alt fra vine, gavekort og koncertbilletter til en attraktiv fodboldrejse, fortæller Martin Østergaard, der er far til en ungdomsspiller i GGIF.

At der skal en ny dato i kalenderen er uventet, men kan komme til at gavne salget af lodder.

– Den nye dato 20. september giver bedre mulighed for at sælge lodderne, og vores medlemmer får en særdeles vigtig opgave i at få solgt samtlige 1200 stk. Vi tror på, at vores arbejde i event-gruppen og de mange støttende sponsorer vil animere den enkelte til at gøre en ekstra indsats for klubben. Ligesom man gør på fodboldbanen. Alle skal sælge, små som store. Vi har præmier for ca. 70.000 kroner, og ved køb af et lod støtter man ikke blot GGIF Fodbold, men man har faktisk også en rigtig god chance for at vinde en præmie. Som det ser ud nu, er der gevinst på ca. 1 af 10 lodder, hvilket er særdeles gode odds i et lotteri, siger Christian Thorne, der har en søn i ungdomsafdelingen, og selv er træner for seniorherrernes førstehold.

Et lod kommer til at koste 100 kr.

Gruppen har fundet sammen for at hjælpe fodboldklubben, da det blev klart, at Corona-nedlukningen ville få betydelige økonomiske konsekvenser for klubben og dens knap 500 medlemmer.

Manglende indtægter fra sponsorer, frafald af betalende kontingenter og et aflyst Musik i gryden har slået et stort hul i regnskabet. Det besluttede de otte mænd i event-gruppen at gøre noget ved.

Klubbens medlemmer starter salget af lodderne i starten af august, og det er hensigten, at det er alle klubbens medlemmers opgave at sørge for indtjeningen. For det er klubben som helhed, der skal lykkes med projektet. Og det tror de på i klubben, det som noget nyt identificerer sig under #ViErGGIF, hvilket signalerer en sammentømret enhed som klub.

Bliver man ikke kontaktet af en sælger, så er det også muligt at købe lodder i MAGION, hvor personalet vil være klar til at udlevere lodder i Informationens åbningstid. Betaling er kun mulig på mobilepay.

På fodboldklubbens Facebook-gruppe “GGIF Fodbold” kan man følge lotteriet, ligesom event-gruppen har en hjemmeside.