Veloverstået lejr for Red Barnets Familieoplevelsesklub


16 børn, 12 forældre og 9 frivillige fra Red Barnets lokalforening i Billund kommune var med da Grene Lejren i weekenden dannede rammen om Familieoplevelsesklubbens årlige lejr med hovedvægt på leg og socialt samvær.

Blandt aktiviteterne i år var et besøg fredag aften af en instruktør i mindfulness. Det foregik i foreningens store telt, hvor de fleste børn og voksne med åbent sind tog del i en halvanden times undervisningsseance.

Lørdag var der besøg af en naturvejleder fra Naturstyrelsen, der åbnede børnenes og forældrenes øjne for nogle af naturens små mirakler. Eksempelvis viste han hvordan man med kogende vand kunne forvandle de små mørke ulækre tanglopper – fanget i åen med net – til lækre orangerøde minirejer, som kunne spises med største velbehag.

Senere var der besøg af ejerne af Galleri SAM, der havde doneret 12.500 kroner til den lokal Familieoplevelsesklub. Pengene var kommet ind via salg af postkort der var lavet i anledningen af at deres far Svend Aage Madsen kunne være fyldt 90 år.