57 nye værelser til turister og rejsende på vej i Billund

Foto: Zleep Hotel Billund


Tegningerne er klar, byggetilladelsen er skrevet under og entreprenør K.G. Hansen står klar. Jordarbejdet begynder 1. juni og så er udvidelsen i gang. Zleep Hotel Billunds ejer, Michael Kaa Andersen, investerer i udvidelsen af hotellet, der forventes klar til brug midt i april 2016. Lufthavnshotellet i Billund vil efter udvidelsen have 160 værelser og bliver dermed det største Zleep Hotel i kæden.

Zleep Hotels investerer i udvidelse af hotellet ved Billund Lufthavn, på baggrund af hotellets popularitet og gunstige udvikling gennem årene.

Zleep Hotel Billund har udviklet sig helt fantastisk, også igennem den økonomiske krise. Således er vores kapacitet efterhånden opbrugt – og det er ikke kun i LEGOLAND-sæsonen, vi har høj belægning, også i vintermånederne oplever vi meget høj efterspørgsel og har ofte udsolgt”, udtaler Peter Haaber, direktør i Zleep Hotels.

Zleep Hotel Billund har siden åbningen i 2007 øget belægningsprocenten, styrket den økonomiske fremgang og øget kendskabet til Zleep Hotels’ brand. Dets unikke placering i forlængelse af Billund Lufthavn og blot 5 minutter fra LEGOLAND og Lalandia gør det uden tvivl til et populært hotel i området.

”Vi er glade for Zleep Hotels’ beslutning om at udvide hotellet. Som en international lufthavn i vækst vil mange af vores passagerer på de meget tidlige flyafgange om morgenen gerne have en overnatning forinden. Samtidig er hotellet et godt tilbud til udenlandske forretningsrejsende og turister”, udtaler projekt- & udviklingschef Anders Nielsen fra Billund Lufthavn.