76 børn fra hele kommunen samlet til gymnastikskole

76 børn i alderen 6 til 10 år har i denne uge brugt den sidste del af sommerferien på årets gymnastikskole under DGI Sydvest. Børnene er kommet fra hele Billund kommune til Billund Idrætscenter for at dyrke gymnastikken.

– Det har været nogle rigtigt fine dage, siger koordinator fra DGI Sydvest, Steffen Erichsen, da onsdagens opvisning er overstået. Her har forældre og bedsteforældre været inviteret indenfor for at se resultatet af de de tre dages gymnastikskole.

Sammen med nogle frivillige instruktører har Steffen Erichsen styret løjerne i Billund Idrætscenter, hvor gymnastikskolen har kørt indenfor, mens der har været masser af aktiviteter på fodboldbanerne udenfor hvor DBUs fodboldskole var i gang.

Men indenfor i hallen er der blevet øvet spring, håndstand, rytmiske serier og leget. Og ifølge Steffen Erichsen har der været flere positive oplevelser:

– Det er så fedt at se hvordan en gymnast kan sige; det der håndstand, dét kan jeg ikke. Og så se hvordan den samme gymnast bare kan det her få dage efter, smiler Steffen Erichsen.

De 76 børn er en smule færre end sidste gymnastikskole, men Steffen Erichsen er overbevist om at der kommer endnu flere næste år.