AGURKETIDEN….


Den rammer os alle – og den er kommet snigende helt tilbage fra 1700 tallet…

Du kender den godt – AGURKETIDEN, perioden i sommermånederne, hvor alt nærmest går i stå. Og det gør nyhedsstrømmen også, hvilket gør det svært for nyhedsmedierne at finde reelle nyheder.
Frem for at sende pseudonyheder ud til dig (gammelt vin på nye flasker) Ja så nøjes vi på BillundOnline blot med at sende det vi får kendskab til i den stille tid, og lader dit Facebook feed få lidt ro de kommende uger.

Det er fordelen ved at være et online-nyhedsmedie der bringer gratis nyheder til forbrugeren, vi skuffer ingen betalende læsere, ved ikke at bringe brugbart stof 🙂

Tak for de første 6 fantastiske måneder

Vi har nu været i luften i 6 måneder (siden 14. januar) og det har været en fantastik tid for os, og vi ved i kigger med, for det følger vi nøje!
Og vi er rigtig stolte af den opbakning vi får fra jer, og de tips i kommer med til os.

Vi kan blive bedre – men det kræver din hjælp, og dine tips
Specielt glæder vi os til at vi får endnu mere fra Grindsted, Sønder Omme, Filskov, Stenderup og Hejnsvig. Billund og Vorbasse har fanget budskabet rigtig godt, men vi ønsker at være der for hele kommunen.

Så kom blot an – det er jer der færdes derude, og ved hvad der sker i jeres del af kommunen.

Hvor stammer betegnelsen agurketid egentligt fra?

Denne tyske betegnelse Sauregurkenzeit har været på tryk siden 1780, og menes at være brugt spøgende af de handlende i Berlin, om den stille tid om sommeren, hvor agurkerne modnedes i Spreewald ved Berlin. Siden 1850 udbredte udtrykket sig fra Berlin som en mere faglig betegnelse hos dagspressens folk, i forbindelse med den nyhedsfattige tid om sommeren, hvor aviserne må ty til beretninger om søslanger og lign. af lutter stofmangel.

På dansk kendes udtrykket tilbage fra 1897, og har altså nu også ramt BillundOnline 🙂

Så nu ligger vi lidt is på tasterne, og glæder os til at åbne sluserne igen, når først vores kommune kommer op i gear igen, og ønsker jer alle en fantastisk sommer.

Per Ahm
Billundolnline.dk

god sommer