Andedammens børn tog skraldet

Børnehuset Andedammen i Vorbasse gik i dag på jagt efter skovsvin. Eller det vil sige, det gør børnene egentlig ganske ofte, men i denne uge er det bare lidt mere formelt, idet det er den nationale affaldsindsamling under Danmarks Naturfredningsforening.

– Hver gang vi går tur til hverdag, om det så bare er ned til vores pavillion, har vi ting med til at samle skrald op. Så børnene er desværre vant til, at det flyder med affald i naturen, siger pædagog i Andedammen, Karina Holm Donslund.

I går så børnene i børnehuset i Vorbasse et skuespil om Skovsvinet, der svinede hele børnehaven til. I dag var de ca. 80 børn så på jagt efter Skovsvinet ude i naturen. Det blev desværre igen til en del affald, hvoraf en del også var ret spøjst.
Som det fremgår af nedenstående billede var der både efterladt lidt Lego, en saks, en badesandal og noget træningstøj i naturen.

ting

 

Ved hjemkomsten til Andedammen blev de indsamlede effekter sorteret og alt der kan genbruges, bliver lagt i værkstedet. Meningen er så at børnene det næste stykke tid skal lave skulpturer af genbrugsmaterialerne og til sidst lave en skraldeudstilling. Klik på pilene for at se flere billeder.

 

Foto: privatfoto