Anni deltager i skolestarten på Stenderup skole

Venstres nye Børne- og Undervisningsordfører Anni Matthiesen deltager i morgen tidlig i skolestarten på Stenderup skole i hendes egen hjemby. Stenderup skole er blandt de mindste skoler i Billund kommune og har omkring 84 elever i klasserne fra børnehaveklasse til og med 6. klasse. Stenderup skole kæmper kampen for at fastholde og jo naturligvis også gerne øge elevantallet. Skolen i de mindre samfund er et af nøgleelementerne for at sikre fortsat liv og ikke mindst for at trække nye borgere til. 

I morgen starter ganske få børn i børnehaveklassen på skolen. Skolen har nogle år kørt med aldersblandet undervisning og derfor vil de nye børn i børnehaveklassen også komme til at få undervisning sammen med ældre årgange. Det lokale folketingsmedlem følges med formanden for skolebestyrelsen Knud Husum rundt på skolen i forbindelse med skolestarten. De nuværende elever på skolen bydes velkommen kl. 08.05 og de nye elever i børnehaveklassen ankommer kl. 9.00 med nyspidsede blyanter og sommerfugle i maven. 

”Jeg glæder mig til at deltage i skolestarten på Stenderup skole mandag morgen. Som Venstres ordfører på børne- og undervisningsområdet vil jeg komme til at følge hverdagen i vore skoler på tætteste hold og derfor syntes jeg også det var helt naturligt, at jeg starter mit arbejde på dette område med et  besøg på skolen i min egen by. Her har alle min tre børn gået i skole. Dog er det nogle år siden, at de forlod skolen og derfor bliver det godt at komme inden for dørene igen og blandt andet spørge lidt ind til hvordan det går med implementeringen af skolereformen og hvordan inklusionen foregår på Stenderup skole” fortæller Anni Matthiesen.