Anni på Farm Festival i Grindsted

Farm Festivalen i dag på Grindsted Landbrugskole bød på besøg fra folkeskolerne i hele Billund kommune, det samme var det lokale folketingsmedlem fra Venstres Anni Matthiesen, som har sat et par ord på dagens oplevelse

“Jeg var fredag eftermiddag på Farm Festival på Grindsted Landbrugsskole, hvor der var en hyggelig stemning blandt både grise, kvier, heste og traktorer. Dejligt at vores lokale landbrugsskole har taget dette initiativ og åbnet op for at næsten 900 skoleelever fik muligheden for at snuse til landmandslivet. Det er altafgørende, at vore unge får indsigt og får smag for landbruget og ved at invitere skoleklasserne inden for – så sikres at endnu flere får forståelsen for vigtigheden af at passe på vores fødevareerhverv” udtaler  Anni Matthiesen.

– Dansk landbrug er blandt de bedste på verdensplan til at producere gode fødevarer og jeg arbejde derfor også hårdt for, at vi skal give landmændene bedre rammevilkår, så der igen kan sikres bedre økonomi i at være landmand. Alle danskere har jo glæde af gode fødevarer og derfor bør vi alle sætte pris på det arbejde, som landmanden leverer dag ud og dag ind. I sidste ende rammes hele samfundet og derfor har jeg også været med til at sikre, at vi i Venstre nu har fremlagt 16 forskellige punkter, hvor vi vil sikre bedre rammevilkår, når vi forhåbentlig har fået magten efter folketingsvalget” siger Anni Matthiesen.