Arrangører tilfredse med drive in bio Billund


Normalt er P2-parkeringen ved LEGOLAND fyldt med henved 800 biler og parken ved siden af syder af liv, rutsjebaneture og glade grin. Men corona-situationen taget i betragtning er det slet ikke sådan i parken i disse dage, som det ellers var planen.

Heldigvis kom der for en stund lidt liv på parkeringspladsen P2 da MAVT, REFBORG og BillundOnline arrangerede drive-in-bio – godt hjulpet på vej af 4-forestillingen i Billund, der var mellemmand på film-bookingen.
Mellem 75 og 80 biler fandt vej til hver af de to forestillinger lørdag og det var ret passende taget i betragtning af, at alle skulle have godt udsyn til de tre skærme.

– Vi er meget tilfredse med opbakningen, siger Torben Klovborg Christiansen fra Hotel REFBORG, men om der bliver en ny omgang drive in bio er endnu uklart.

– Nu evaluerer vi lige på det på tirsdag, og kigger på det økonomiske, men fremmødet i dag viser i hvert fald, der er basis for en ny omgang, siger REFBORG-ejeren.

Lørdagens arrangement var helt gratis, men publikum på stedet blev opfordret til at sende penge via mobile pay til Billund Friluft, så der kan blive til endnu en film.