Bankansatte laver frivilligt arbejde på fødselsdag

Tirsdag 26. november holder Sparekassen Kronjylland lukket hele dagen. Det er grundet deres 190 års fødselsdag. I stedet for at fejre det med champagne og kransekage, vælger de at tage ud og lave frivilligt arbejde, for at give tilbage til det samfund de er en del af. I hele landet har de 600-700 medarbejdere, og de skal alle ud og lave frivilligt arbejde den dag.

Det er ikke en undtagelse i Billund, for her skal 9 medarbejdere ud og lave frivilligt arbejde. I den forbindelse søger de derfor forslag, til hvad de kan hjælpe med.

– Vi vil gerne hjælpe til, hvor der mangler hænder. Et sted hvor der allerede er nogle frivillige arbejdere, siger filialdirektør i Billund, Jørgen Ingemann Møller, og han hentyder dermed, til at de ikke vil tage andres lønnede arbejde.

Det frivillige arbejde skal ligge i bankernes nærområder og Jørgen Ingemann Møller modtager gerne forslag til stedet via mail billund@sparkron.dk

Ifølge filialdirektør i Vorbasse-Hejnsvig H.C. Christensen vil også de 12 medarbejdere hos ham være synlige i lokalsamfundet den dag.