Bestyrelsen halveret i BI Gymnastik


Der var trængsel på parkeringspladserne ved Billund Idrætscenter da BI Gymnastik tirsdag aften afholdt den årlige generalforsamling. Alle p-pladser var fyldt op og således holdt bilerne et godt stykke nede af Søndermarksvej.

Det var måske snarere den store kor-koncert i hal 1, der var tilløbsstykket, men ganske få valgte dog at møde op til gymnastikforeningens møde.
Her aflagde formand Karina Holm Ehmsen sin beretning, mens kasserer Wicki Sørensen kunne fremlægge et flot regnskab med et stort plus på bundlinien for gymnastikafdelingen. Overskuddet får dog snart penge at gå på, da der hele tiden skal indkøbes nye redskaber.

Fire bestyrelsesmedlemmer var på valg og ingen af dem ønskede genvalg. Eftersom ingen nye meldte sig til de ledige poster, blev bestyrelsen reduceret fra 9 til 5 personer.

– Det er helt bevidst og uden dramatik, forklarer formand Karina Ehmsen, der henviser til de underudvalg der er blevet løbet i gang over de senere år.

– Flere af de afgående bestyrelsesmedlemmer bliver i de arbejdsudvalg de er tilknyttet, så de fortsætter det frivillige arbejde – bare uden en bestyrelsestitel. Og i og med vi er gældfri med hensyn til springcentret, så er der ikke brug for de store kræfter og mange hoveder i bestyrelsen, siger formanden, der i øvrigt blev genvalgt til posten.

Diana Skov indtræder som ny næstformand i stedet for Anni Falkenberg, der forlod bestyrelsen efter mange års indsats. Dermed blev sekretær-posten ledig efter Diana Skov og den gik i stedet til Hanne Hylleberg Ravn. Marianne Jakobsen er ny kasserer.