Betalingsparkering på Billund Trav

Foto: Billund Photo


Travgæsterne i Billund kommer fremover til at betale 30 kroner i døgnet for at parkere på banens arealer. Undtaget fra betalingen er hestetrailere og andre køretøjer, der skal ind på staldområdet.
Meldingen om betalingsparkering har fået flere brugere på facebook til at ytre deres forundring over at travbanen på den ene side forsøger at få flere folk til travløb – men på den anden side skal gæsterne så også lige betale for at få lov at parkere der.

– Tidligere havde vi folk til at stå nede ved indkørslerne, hvor det kostede en tyver per bil at komme ind til travløb. Det gik vi så fra for nogle år siden, forklarer direktør i Billund Trav, Christian Hundebøl. Han er gennem flere år jævnligt blevet kontaktet af et parkeringsselskab, der gerne ville administrere parkeringen ved travbanen.

– Og det har vi så sagt ja til nu, så der kommer nogle automater op på pladsen, hvor det koster 30 kroner i døgnet at parkere, siger travdirektøren.

Han er ikke bekymret for om folk dropper travløbene i Billund på baggrund af en parkeringsbillet til 30 kroner.

– Hvor kan du komme ind og få en oplevelse uden det koster noget?, spørger Christian Hundebøl, der tror på, at travbanens brugere har forståelse for, at alle indtægter betyder noget i forsøget på at redde banen i Billund.

Christian Hundebøl gætter på, at betalingsparkeringen kan betyde en indtægt på 50.000 kroner til Billund Trav.

Foto: Hugo Sørensen