Bibliotekerne er igen klar med sommerferieposer

Arkivfoto: Billund Photo


Mangler de yngste i familien noget læsning til sommerferien? Så er Billund Bibliotekerne igen klar med sommerferieposerne til børn mellem 0 og 14 år.

Fra på fredag og frem til 24. juli er det muligt at bestille en pose med børnebøger fra biblioteket og ud fra de ønsker og interesser på barnet man har indtastet på siden, vil bibliotekarerne sammensætte bøgerne, så de passer til barnets alder, læseniveau og altså ikke mindst interesser.

– Vores tilbud er blevet benyttet af rigtigt mange børn, forældre og bedsteforældre de sidste mange år, og vi har i stor stil fundet tøsebøger, fodboldbøger, klassikere, fantasy, bøger om dinosaurer, stjernehimlen, prinsesser, maskiner, dyr, stenmaling og meget andet til børn, der gerne vil læse noget spændende i sommerferien, lyder det fra Billund Bibliotekerne.

Den elektroniske bestillingsblanket til sommerferieposerne finder du på bibliotekets hjemmeside, og det er vigtigt, at du udfylder én bestillingsblanket pr barn.

– Det eneste, du skal gøre, inden du bestiller, er at oprette enten dig selv eller barnet som bruger på Billund Bibliotekerne, hvis I ikke er det i forvejen. Du kan enten tage en tur på biblioteket og bede om at blive oprettet eller selv gøre det via vores hjemmeside, lyder meldingen fra biblioteket.