Billund ErhvervsFremme skal have ny formand

Travlhed i sin fremadadstormende virksomhed får nu Søren Klausen til ikke at genopstille som formand for Billund ErhvervsFremme. Det meddelte han ved gårsdagens nytårskur i foreningen.

Både AV Design og MyInstoreRadio giver Grindsted-drengen så meget at lave, at han ikke føler der er tid til posten som formand for erhvervsfremme.

– Vi ved allesammen at man kun kan være et sted af gangen, ellers kan man ikke gøre det godt nok, sagde Søren Klausen blandt andet i sin velkomsttale ved nytårskuren.

Han har siddet på posten i 6 år.

Samtidig med formandsstoppet har næstformand Martin Aadal også meddelt at han også stopper – igen fordi det civile job ved siden af indsatsen for ErhvervsFremme fylder mere og mere.

– Selvom jeg er ærgerlig over at de begge stopper, så er jeg glad for, at det er fordi deres egne karrierer blomstrer, og ikke fordi det er skidt at sidde i foreningen. Vi har en sund organisation med voksende medlemstal og god økonomi, siger direktør i Billund ErhvervsFremme, Hans Peter Folman.

Billund ErhvervsFremme er allerede i fuld gang med at lave en ny organisatorisk tilgang til tingene – noget der vil blive præsenteret på foreningens generalforsamling i slutningen af næste måned.