Billund Lufthavn hædret af luftfartsselskaber

PR-foto Billund Lufthavn


Highly recommended! Den fine titel fik Billund Lufthavn i går af den samlede luftfartsbranche, der mødtes ved det årlige Routes Europa i Aberdeen.

Her mødes 125 flyselskaber med 350 lufthavne – store som små – for at udvikle ruter. Samtidig hædrer branchen de lufthavne, der er bedst til at markedsføre sig overfor flyselskaberne og på den måde at trække de rigtige ruter til. Og her var branchen altså enige om, at Billund ligger i toppen blandt alle lufthavne med under fire mio passagerer om året. Helt i top ligger City Airport Bremen, men som nummer to ligger Billund.

– Vi er stolte over hæderen. Hver dag arbejder vi hårdt for at tiltrække de rette flyselskaber til de rette ruter og tilbyde vestdanskerne verden direkte fra Billund Lufthavn. Derfor er det en flot hæder at modtage – især når det er flyselskaberne selv, der er med til at pege på os, siger en stolt marketingchef i Billund Lufthavn, Jesper Klausholm.

Lufthavnens placering på den jyske hede kræver en særlig indsats, når flyselskaberne skal overbevises om mulighederne for at fragte danskere ud i verden fra Vestdanmark. I Billund Lufthavn er de derfor stolte over, at flyselskaberne for alvor begynder at se potentialet.

– Vi har gjort et stort stykke arbejde for at fortælle flyselskaberne, at vi i Vestdanmark har et stort passagergrundlag og en befolkning med stor rejselyst. Det er ved at gå op for luftfartsselskaberne, at potentialet er stort. Det betyder, at flere og flere flyselskaber vælger Billund Lufthavn til og bliver her. Det giver os en god platform at arbejde videre på i de kommende år, siger Jesper Klausholm.