Blandet sæsonstart for lokale seriehold

Arkivfoto


De lokale førstehold i seriefodbolden har fået en noget blandet indledning på efterårssæsonen.

I serie 2 har Grindsted GIF sikret sig tre point efter to kampe. Pointene kom i hus efter en sikker 5-1 sejr mod Blåbjerg, mens det i går blev til et 1-2 nederlag hjemme mod Varde. Det rækker til en 4. plads i tabellen forud for næste kamp, som er på lørdag ude mod Tarp/Hjerting.

Helt formidabelt er det gået Billunds herrer i serie 3, der ligger helt i top efter tre storsejre på stribe.  Først blev det til 0-8 ude over Øster Starup/Vester Nebel IF og derefter til en 6-1 sejr hjemme mod Kolding B. I går blev det så til endnu en sikker udesejr mod Vorbasse på 2-9.

Og netop Vorbasse har fået en skrækkelig start på serie 3. Tre nederlag i lige så mange kampe sender holdet ned på næstsidstepladsen i rækken, inden næste kamp på søndag ude mod Jelling.

I serie 4 spiller Filskov i morgen aften sin anden kamp i efterårssæsonen. Holdet tager imod FC SevenOaks og skal forsøge at rejse sig efter 6-0 nederlaget i første kamp mod Vejle FC.
Ligeledes i serie 4 ligger Hejnsvig helt i top i sin pulje efter én sejr og én uafgjort i de to første kampe. Næste kamp for Hejnsvigs førstehold er i morgen aften hjemme mod Oksbøl.