Boeing gæster Billund

Verdens største flyproducent, Boeing, kommer til Billund på mandag for at mødes med det lokale erhvervsliv. Formålet er at se, om nogle af virksomhederne i Billund kunne være en mulig samarbejdspartner med Boeing, som er med i konkurrencen om at levere Danmarks fremtidige kampfly.

Arrangementet, som Billund ErhvervsFremme står bag, finder sted på Scandinavian Avionics:

– Det er utroligt spændende at Boeing vælger at komme til Billund. Der kan vise sig meget interessante samarbejdsmuligheder for virksomheder i vores område. Også for virksomheder, som normalt ikke beskæftiger sig med forsvar og luftfart. Så jeg vil opfordre så mange som muligt til at deltage i arrangementet, siger Morten Karlsbjerg, direktør i Billund ErhvervsFremme.

Det er ikke et tilfælde, at det netop er Scandinavian Avionics, der lægger lokaler til Boeings besøg. Billund-virksomheden samarbejder nemlig i forvejen med verdens største flyproducent:

– Vi samarbejder med Boeing på mange områder, og skulle kampfly-projektet ikke falde ud til deres fordel, er der stadig mange områder, hvor vi vil fortsætte vort samarbejde. Og dette vil jo kunne være tilfældet for andre virksomheder i området også, hvis den pågældende virksomhed har noget at byde ind med, siger administrerende direktør i Scandinavian Avionics, Michael Raundal Truelsen.

 

Foto: Boeing photo