Borgerlistens byrødder går til Socialdemokratiet

Selvom Borgerlisten i Billund kommune med egne ord har været en ubetinget succes med aktuelt to ud af 25 pladser i Billund Byråd, så har listen alligevel valgt at nedlægge sig selv i Billund kommune.

– Ideen bag Borgerlisten var at skabe en tværpolitisk liste. Det har vi ikke formået. Det er der nok en årsag til, lyder det fra Ole Marcussen, der er gruppeformand for duoen i byrådet.

– Mit hjerte har altid banket for de svageste i samfundet og det var derfor jeg gik ind i politik. Jeg er mere rød end jeg er blå. Derfor har den borgerlige del af listen også haft trange kår. Som konsekvens heraf har Heidi og jeg valgt at nedlægge Borgerlisten og meldt os ind i socialdemokratiet, siger Ole Marcussen i en pressemeddelelse.

Dermed er ringen sluttet for Ole Marcussen, der begyndte sin politiske karriere i netop Socialdemokratiet, inden han skiftede til SF. Da han blev ekskluderet fra partiet, fordi han anbefalede vælgerne at stemme på Troels Ravn (S) til Folketingsvalget for nogle år siden, blev Borgerlisten skabt.

– Vi vil fortsat arbejde stenhårdt for borgerne i Billund kommune. Nu bare fra en lidt bredere platform. Vi kender den socialdemokratiske byrådsgruppe ret godt og vi glæder os til dette samarbejde, lyder det fra Heidi Nielsen og Ole Marcussen.