Byens Fest byder på standup

Torben Chris laver standup ved Byens Fest 2018. PR-foto: fbi.dk


Den næsten lokale Torben Chris, der er opvokset i Give, bliver en af de to standup-komikere, der gæster Billund i forbindelse med Byens Fest den 1. og 2. juni 2018.

Fredagens aftenprogram fortsætter som hidtil med buffet fra Refborg og underholdning med BAS Revy-indslag og musik med Plan D, men om lørdagen prøver Byens Fest til med noget nyt – nemlig stand-up.

– Vi ville gerne lave nogle hyggelige timer i teltet om lørdagen, specielt sidst på eftermiddagen og først på aftenen, hvor publikum vil hygge sig med noget godt at spise og drikke. Det vil vi gerne krydre med lidt underholdning, som også kan trække et lidt bredere publikum i anlægget. At vi så havde mulighed for at engagere Torben Chris, som jo som Give-dreng næsten er lokal, er bare et scoop. Det er desværre nødt til at være et betalingsarrangement, men med en fadbamse eller glas vin smidt oven i billetten til 100,- kr, mener vi det er rimeligt. Og så er det jo endnu en mulighed for at prøvet noget nyt – det kan vi godt lide, siger formand for Byens Fest, Sten Appelon Petersen.

Udover Torben Chris kan publikum også opleve komikeren Per Sodemann fredag aften til Byens Fest.

Komiker Per Sodemann. PR-foto: eventzonen.dk