Christopher åbner udsolgt fest i Gryden


Det er Christopher, der indleder festen fra scenen til Musik i Gryden. Teenageidolet er lige nu i fuld gang med at skabe fest på de grønne koncerter rundt i landet, men lørdag den 1. august er det Grydens tur.

– Christopher er på scenen fra klokken 12.45, men dørene åbnes allerede klokken 11.30, fortæller Kurt Holm, der også godt vil afsløre at det bliver en anden meget populær herre, der får lov til at lukke 2015 udgaven af Musik i Gryden.

Det er Rasmus Seebach, der i 2013 åbnede Musik i Gryden, som denne gang er sidste navn på scenen efter Christopher og de øvrige navne, Barbara Moleko, CarPark North, Big Fat Snake og Mads Langer. Rækkefølgen på de øvrige fire topnavne er endnu ikke offentliggjort.

Udsolgt skiltene er fundet frem

For første gang siden 2009 er koncerten udsolgt, og der bliver ingen billetsalg ved indgangen.

– Det er en fantastisk fornemmelse her 14 dage før koncerten. Der er lige nu kun få billetter tilbage ude hos salgsstederne og man kan også købe billet på www.musikigryden.dk men kun indtil onsdag den 22. juli, fortæller Kurt Holm fra koncertudvalget bag Musik i Gryden.

Der er solgt 4.500 billetter til koncerten, og derfor sælges der ingen billetter ved indgangen.

– Vi har sat 4.500 billetter som maksimum, fordi vi vil være sikre på, at alle koncertgæsterne får en god oplevelse på dagen. Der skal være plads til den traditionelle havefest med kolonier af havestole og tæpper, og der skal være plads til de mange, som vil helt op til scenen for at komme tæt på musikken, siger Kurt Holm.

Dansk Pop baren udvides

En udsolgt koncert betyder alverden. Selvfølgelig for de tre GGIF-afdelinger bag koncerten, men også for koncertgæsterne i år og årene fremover. For Koncertudvalget investerer hele tiden i at forbedre forholdene på koncertpladsen og dermed sørge for optimale rammer til Musik i Gryden.

– Sidste år lancerede vi dansk Pop baren, og det var et meget populært tiltag, hvor der blev sunget igennem, når der var pauser på scenen. Derfor udvider vi her og skaber endnu bedre plads og rammer for en fest i festen. Derudover har vi i år også investeret i nye vacumtoiletter, slutter Kurt Holm.