Citybois fyrer op under LEGOLAND

X Factor stjerner fyrer op under Falck dag i LEGOLAND

Det bliver alt andet end kedeligt, når LEGOLAND inviterer til Falck dag lørdag den 30. maj. Udover at parken kommer til at vrimle med Falckreddere, politibetjente og brandmænd samt deres imponerende udrykningskøretøjer, byder dagen på forrygende underholdning, når Citybois og Emilie Esther fra årets X Factor giver koncert på Event Scenen.

I samarbejde med Falck afholder LEGOLAND traditionen tro Falck dag, hvor gæsterne både kan opleve hverdagens helte i aktion og selv teste deres evner som politibetjent eller brandmand.

– De fleste børn drømmer om at blive enten politibetjent eller brandmand som voksne, så i dagens anledning er det oplagt at give børnene mulighed for at trække i uniformerne og blive helte for en dag, siger eventchef Claus Pedersen.

For at opnå titlen som LEGOLAND politimand skal børnene bestå politiets minioptagelsesprøve. Her gælder det om at løbe hurtigt, springe langt og bruge musklerne. For at blive LEGOLAND brandmand skal børnene blandt andet gennemføre en røgdykkerbane, slukke en ægte ildebrand og lære førstehjælp.

I løbet af dagen er det også muligt at komme tæt på en lægehelikopter fra Billund Lufthavn, at opleve politiets hunde i aktion eller hjælpe LEGOLAND Dragen Olli og Falck maskotten Sofus med at finde branden i LEGOLAND og deltage i konkurrencen om fede LEGO® City æsker og Falck legetøjsbiler.

Emilie EstherCitybois og Emilie Esther giver koncert

Det er ikke kun Falck og politiet, der gæster LEGOLAND til Falck dag. To af dagens absolutte højdepunkter bliver, når Citybois og Emilie Esther fra DR’s talentshow X Factor optræder på Event Scenen. Siden danskerne stiftede bekendtskab med bydrengene og den nordjyske pige i X Factor, har de taget Danmark med storm. Drengene med deres charme, selvtillid og lækre hår og Emilie Esther med sin fantastiske stemme.

Citybois– Vi har glædet os rigtig meget til at præsentere Citybois og Emilie Esther til dette års Falck dag og ser frem til at se dem optræde med deres mange gode numre fra X Factor showsene og ikke mindst deres egne, nye hits. Jeg er ret sikker på, at temperaturen stiger et par grader til årets Falck dag, siger eventchef, Claus Pedersen.


Vind billetter til musik i gryden 2015

Musik i gryden 2015