CoC Playful Minds har indtaget de nye lokaler


300-400 borgere i alle aldre mødte op mandag eftermiddag, da CoC Playful Minds inviterede til indflytterfest i de nye lokaler på Kløvermarken i Billund. Det hidtidige hjemsted på Gammelbro var efterhånden blevet for småt, og mon ikke også handelslivet gerne ville have fingre i de centrale lokaler i midtbyen?

Den ekstra plads betyder meget for det fortsatte arbejde i Børnenes Hovedstad, fastslår CEO i CoC Playful Minds, Charlotte Sahl Madsen:

– Det betyder vanvittig meget for os og for børnene, fordi det betyder jo at der er plads til at lave alt det, vi gerne vil. F.eks at lave workshops sammen med erhvervslivet. Det kræver plads. Og det der også er dejligt er, at alle de ideer børnene får, kan vi prøve at udføre. Det betyder også noget for vores playful spaces, hvor vi gerne vil lave nye fodgængerfelte og forskellige nye tiltag i byrummet, siger Charlotte Sahl Madsen.

Og lige præcis i den boldgade var der mandag eftermiddag et værksted hvor man kunne dekorere færdselsskilte, så de passer til Børnenes Hovedstad.

Med til eftermiddagens løjer på Kløvermarken var også den tidligere deltager i Den Store Bagedyst, Jon, der lærte Billunds børn at lave flødeboller.