Dansk succes-forfatter gæster Billund

Det er noget af et scoop Billund Bibliotekerne har gjort, når de i samarbejde med Sparekassen Kronjylland og Billund Friluft den 1. juni kan præsentere et foredrag med den danske succesforfatter, Lene Kaaberbøl.

Kaaberbøl, der udgav sin første bog som 15-årig, kaldes dansk fantasys ukronede dronning, og er Danmarks bedst sælgende kvindelige forfatter i udlandet. Hun er især kendt for sine bøger om Skammerens datter, ligesom det også er hende der står bag bøgerne om Krystalfuglene og W.I.T.C.H-bøgerne.

Og torsdag den 1. juni er det altså muligt at opleve Lene Kaaberbøl på tæt hold, når hun gæster Billund Centret med sit foredrag om fantasy-genren.

– Fokus er på det onde, i fantasy og i krimi. Om hvordan man skaber det, om hvad det bestemmer i forløbet, og om hvordan det besejres. Så gør det ikke den store forskel om det er en drage der skal ned med nakken, eller det er en morder der skal findes. Man kan vel sige, at hun opstiller en skurkologi for hele sit forfatterskab, lyder det fra Billund Bibliotekerne.