De lokale selvstændige skal blomstre igen i Grindsted

Det danske brændstofselskab Go’on vil puste liv og begejstring tilbage i de lokale selvstændige. Det gør de i en ny kampagne, hvor lokale borgere kan give en lokal erhvervsdrivende et ”skulderklap” og en virtuel eller fysisk buket, så vi sammen får de lokale til at blomstre igen.

Så hvis du på lørdag den 22.maj mellem kl. 10 og 12 kommer forbi Go’on tanken på Vestergade i Grindsted, så får du muligvis stukket en buket i hånden – som du så kan give videre til en selvstændig erhvervsdrivende, som man synes har fortjent den.

– Vi er kendte for at være aktive i de lokalsamfund, hvor vi har stationer, så derfor var det naturligt for os at igangsætte denne lidt anderledes kampagne, hvor vi gerne vil hylde de lokale erhvervsdrivende. Alle ved, at et blomstrende erhvervsliv er vigtigt for livet i et lokalsamfund, så efter et år med nedlukninger og dalende omsætning, så mener vi, at de mange lokale selvstændige, der knokler for at holde liv i deres forretning, de skal have en anerkendelse, og den skal deres lokale kunder være med til at give dem. Med kampagnen giver vi mulighed for at sige; Vi hepper på dig, forklarer Mick Kjær, CEO i Go’on om baggrunden for kampagnen.