Der bliver rift om de 1500 billetter til rejsegilde

Firkanten i midten af billedet viser størrelsen på endevæggen i den øverste klods i LEGO House.


Det kommer formentlig til at gå rigtig hurtigt, når billetsalget til rejsegildet på LEGO House den 8. oktober indledes i dag kl. 10.

Der er en begrænsning på 1500 billetter, og de skal nok få ben at gå på.

– I alt forventer vi, at der kommer 3000 mennesker med til rejsegildet. De 1500 er LEGO-folk, mens de resterende 1500 billetter altså sættes til salg i 11 udvalgte butikker i Billund, forklarer kommunikationsansvarlig for LEGO House, Lars Kærgaard.

De 11 butikker er: GF Forsikring, Frisør Lyhne, Smykkehjertet, Billund Bageri, Beth Baun, Imerco, Refborg, Sportmaster, Mr. Ebbe, Shell og SuperBrugsen. Salget indledes i dag onsdag kl. 10 og der er højst fem billetter til hver køber. Prisen er 20 kroner per styk, og for det får man adgang til byggepladsen, røde pølser med brød og en rød sodavand. Sammen med hver billet udleveres en værdikupon, der er 20 kroner værd. Værdikuponen kan indløses i Billund Handelsforenings medlemsbutikker.

– Når vi vælger at tage 20 kroner for en billet, så er det for at være nogenlunde sikre på, at folk så også bruger deres billetter. Hvis vi bare gav billetterne væk, er det mindre forpligtende, og så er det ikke sikkert, at folk dukker op. Det tror vi de gør, hvis de har betalt 20 kroner for billetten, siger Lars Kærgaard.