Dianna Straarup fik Årets Skulderklap i Vorbasse

Det blev Dianna Straarup der blev modtageren af årets skulderklap i Vorbasse. Prisen gives som påskønnelse til en person der har gjort en bemærkelsesværdig indsats i lokalområdet.

Det synlige bevis på prisen fik hun overrakt i går af sparekassedirektør HC Christensen. Han havde også mange pæne ord med til den aktive ildsjæl:

– Ord som uegennyttig arbejde, at være til glæde og inspiration for andre, at tage et tungt slæb, er nogle af de ord som kan kendetegne en prismodtager. Mange af disse ord kan jo i høj grad hæftes på dig, Dianna, og mange flere til. Du modtager prisen for dit store og engagerede arbejde og hjerte for foreningslivet i Vorbasse.  Du har på mange fronter og igennem mange år ydet et kæmpestort arbejde, lød det blandt andet fra HC Christensen.

Dianna Straarup har gennem en årrække været aktiv på flere fronter i foreningslivet i Vorbasse – primært forskellige grene af Vorbasse KFUM Idræt.

– Du nyder stor anerkendelse for det arbejde du udfører der, og du sidder på en vigtig post for foreningen, og Vorbasse. Det er vi glade for, at du tager en stor tørn der. Økonomien i foreningen er vigtig – og det har du som ansvarlig styr på – det ved vi, sagde sparekassedirektøren.

Udover en miniatureudgave af Spiren, modtog Dianna Straarup også en gavecheck på 5.000 kroner.