Dr. Hansen har fået nye venner

Privatfoto


En ny forening i Grindsted blev officielt dannet i aftes i Dr. Hansens Hus på Apotekertorvet. Navnet på den nye forening er Dr. Hansens Venner.

Både huset og haven er allerede taget i brug med forskellige aktiviteter, som eksempelvis Qi Gong i haven. Og det er netop også tanken med visionen for huset og haven; at det skal være et åbent tilbud til byens borgere, fortalte apoteker Lene Brandstrup som indledning til aftenen.

Ved den efterfølgende generalforsamling blev den første bestyrelse i Dr. Hansens venner valgt. Formand blev Tom Michelsen, næstformand Jeremy Watts, sekretær Inger Riis Madsen, kasserer Birthe Krog, mens apoteker Lene Brandstrup er født medlem af bestyrelsen.

Bestyrelsen efterlyser nu folk med ideer til, hvordan huset og haven kan komme til at se ud og fungere. Allerede nu er en lille aktiv gruppe haveentusiaster ved at gendanne haven som den så ud i 1920erne.

– Og vil man bare gå en lille tur i haven og sætte sig på en af bænkene og nyde roen, er der fri adgang. Nøglen til huset kan også lånes på apoteket, lyder det fra den nye bestyrelse.