E-sportscenter på vej i MAGION

Hvis interessen er der i lokalbefolkningen, så er MAGION i Grindsted klar til at etablere de bedst mulige rammer for E-sportens lokale udvikling.

E-sporten, som er den korte betegnelse for “Electronic Sport”, har på landsplan fået et kæmpe boost – ikke mindst takket være det succesrige e-sportshold Astralis. Danmark har med andre ord fået øjnene op for E-sporten, som eksempelvis også DGI har valgt at satse på. Og det er alt sammen baggrunden for, at MAGION gør klar til at lave et decideret e-sportscenter med 21 gamer-pc’ere – hvis altså den lokale interesse er der:

– Der vokser E-sportsforeninger og turneringer frem over hele landet. I MAGION kan vi stille lokaler og rammer til rådighed, men ligesom med andre idrætsgrene, skal der et foreningsliv med ildsjæle til for at få tingene op at stå, siger centerleder i MAGION, Henrik Steen-Andersen, der således inviterer til et kick-off møde den 22. august. Her er håbet at se en masse interesserede unge såvel som voksne, der er friske på at danne en forening ved en stiftende generalforsamling.

Ved kick-off mødet vil DGIs E-sportkonsulent, Alexander Storm Panduro, fortælle om E-sporten og erfaringerne med at danne foreninger med fokus på E-sport ligesom MAGION fortæller mere om planerne om at lave et E-sportscenter.