Eje og Brygmann til gallashow i Grindsted


Når Billund Kulturskole på søndag afholder Gallashow 2015 i Magion i Grindsted, bliver temaet for begivenheden “I Danmark er jeg født”. Og det kommer publikum til at mærke allerede fra samme sekund de træder ind af dørene, hvor Magions foyer er omdannet til svanesø med grimme ællinger. Olsen Banden kigger forbi og fra alle scener vil der strømme dejlige danske toner ud.

Ved selve showet i Magions store sal blændes der op for et program med dansk musik fra flere årtier, serveret af Kulturskolens mange kor og orkestre. Her medvirker også de to solister, Thomas Eje, der er kendt fra Linie 3 og Martin Brygmann, som vi kender fra Lex og Klatten og Det Brune Punktum.

Det er første gang, de to kunstnere optræder sammen, og konstitueret souschef og projektleder Ronnie F. Olesen glæder sig til en helt særlig oplevelse med makkerparret.

– Det bliver rigtig spændende at se, hvad der opstår, når to så store kapaciteter mødes. Selvom vi har mange detaljer på plads, sker der helt sikkert noget overraskende, når de to kunstnere udfolder sig på slap line, siger Ronnie F. Olesen.