Endelig gang i saksen igen

Tirsdag den 6. april 2021 blev en glædens dag for frisør Pia Udbye-Carlsbæk fra Billund. Her måtte hun endelig åbne sin salon, Frisøren Billund, igen efter tre en halv måneds tvungen nedlukning på grund af COVID-19.

Første kunde i stolen – med en frisk negativ coronatest – var Maja Pedersen fra Billund, der allerede i december fik denne tid – langt inden nogen vidste, at der skulle komme en nedlukning igen.

– Jeg bestiller altid tre tider ad gangen og det her var så den sidste af de tider jeg havde, siger Maja Pedersen, som derfor ikke havde problemer med at få booket en tid, da det stod klart at frisørerne måtte åbne igen efter påskeferien.

Og frisøren selv, ja hun har holdt hænderne godt beskæftiget, mens nedlukningen er stået på:

– Jeg er begyndt at strikke igen. Jeg har strikket helt vildt imens jeg har haft lukket, griner Pia Udbye-Carlsbæk, der også har brugt de sidste måneder på lange gåture med en god veninde.

Men nu står den på klipning i salonen igen, og Frisøren Billund kommer ikke til at kede sig. Først et godt stykke hen i maj er der en ledig tid igen, melder salonens kalender.