Farshad Kholghi vender hjem til Grindsted

PR-foto


Grindsted Revyen der med stor succes fik masser af publikummer indenfor til dette års forestillinger, er nu klar med holdet til den 3. sæson af Grindsted Revyen i januar 2025.

– Vi har glædet os meget til endelig at kunne sige det højt, for det er et drømmehold, der er blevet samlet. Publikum kan se frem til en forrygende revyoplevelse, fortæller Birgitte Antonius, der sammen med John Skou er hovedkræfterne bag revyen.

Ligesom de foregående år består revyens grundstamme af Birgitte Antonius og Daniel Lassen, der efterhånden er blevet kendte af publikum i lokalområdet fra både Grindsted Revyen og andre revyarrangementer i årets løb. Derudover kan man denne sommer møde Daniel Lassen på scenen i Ganløse Revyen. Og igen i 2025-udgaven har Lukas Birch påtaget sig dobbeltrollen som både instruktør og skuespiller.

– Vi er meget glade for samarbejdet med Lukas. Hans tanker og retning med revyen er den samme som vores. Sidste år tilførte han revyen et større tempo, flow og musikalitet samt en humor, der faldt i publikums smag. Han var et hit på scenen i år og spillede sig ind i publikums hjerter, siger John Skou.

Revyholdet bliver udvidet til 5 skuespillere og det er der ifølge John Skou og Birgitte Antonius en helt særlig grund til netop i 2025, hvor revyens to nye ansigter er lidt af et scoop. Det er en revyskuespiller med lokale rødder, der  i 2025 vender tilbage til Grindsted egnen af en helt særlig årsag.

– Vi er stolte over at kunne præsentere Farshad Kholghi, der vender tilbage til den scene, hvor han som ung optrådte med Musikskolens Ungdomskor. I 2025 kan Farshad fejre sit 40 års jubilæum som dansker og det har han valgt at gøre i den by, hvor han voksede op og gik i skole og på gymnasiet, fortæller John Skou.

Siden ungdomsårene i Grindsted har Farshad Kholghi markeret sig som både skuespiller i danske film, tv serier, teater og i adskillige revyer. Derudover er han både forfatter og ikke mindst en skarp samfundsdebattør.

Det femte medlem af Grindsted Revyen 2025 er Sofie Stougaard, som mange nok husker for sine fremtrædende roller i sit com serien “Langt fra Las Vegas”, “Nikolaj og Julie” og filmen “Bornholms stemme”. Foruden film og tv er Sofie en særdeles erfaren revyskuespiller, der blandt andet har medvirket i “Tam Tam Revyen” i Tivoli, Græsted Revyen og Kerteminde Revyen.

Farshad og Sofie har spillet revy sammen i blandt andet Kerteminde og i Græsted og allerede her tænkte Birgitte Antonius og John Skou, at det kunne være sjovt at få dem med på scenen i Grindsted.

– Pludselig opstod muligheden og det er vi rigtig glade for. Vi har et drømmehold og jeg tror vi får en revy, der for alvor vil trække publikum fra både Billund Kommune og resten af landet, siger Birgitte Antonius.

Premieren på Grindsted Revyen finder sted 16. januar 2025 i Kulturhuset Kino i Grindsted og spiller 10 forestillinger.

Billetsalget starter onsdag den 3. april via www.grindstedrevyen.dk