Fastelavn overalt

Privatfoto


Flere steder i Billund kommune blev der fejret fastelavn i den forgangne weekend. Adskillige katte blev slået af tønden og slik og fastelavnsboller konsumeret i stor stil.

Blandt andet var knap et par hundrede børn samlet i Billund Centret for at slå katten af tønden og efterfølgende drog de mange udklædte børn – og deres forældre – ud til Billunds butikker for at synge sig til godter og boller.

Fastelavn Billund Centret
Privatfoto

Også hos Det Tamilske Samordningsudvalg i Grindsted og Omegn blev der fejret fastelavn. På Vestre Skole sang de udklædte børn fastelavnssange, slog katten af tønden og kårede kattedronning og – konge – inden de gik ombord i de mange fastelavnsboller.

Fastelavn i det tamilske samfund
Privatfoto

Hele 81 deltagere mødte op til Kontaktens Fastelavnsfest, som beretter om en hyggelig fest præget af godt humør og gensidig velvilje.

Fastelavn i Kontakten
Privatfoto

I Teglgårdshallen i Stenderup/Krogager var der også fastelavnsfest, da menighedsrådet og støtteforeningen for andet år i træk kombinerede gudstjeneste og tøndeslagning.

Fastelavn Teglgårdshallen
Privatfoto

 

Rigtig mange børn fandt også vej til Skjoldbjerg Medborgerhus, hvor der blev slået katten af tønden og fundet aftagere af kattekronerne.

Fastelavn Skjoldbjerg foto vorbasse dk
Foto: vorbasse.dk