Festdag for skolepatruljer

Sidste års skolepatruljedag i LEGOLAND. Foto: Rådet for sikker trafik.


2661 børn fra jyske og fynske skoler gæster i morgen LEGOLAND til en sand festdag. De mange elever er skolepatruljer på deres skole og i morgen får de altså en tak for deres store indsats med at gøre skolevejene mere sikre. En tak for at de året rundt står tidligere op end deres kammerater, for – frivilligt og ulønnet – at trodse regn, sne og kulde og hjælpe skolens andre elever sikkert over skolevejen.

På dagen får skolepatruljerne fri adgang til alle forlystelser og konkurrencer med bunkevis af flotte præmier, hvor hovedpræmien blandt andet er en cykel fra Kildemoes. Rådet for Sikker Trafik og repræsentanter fra Politiet vil begge dage møde op for at takke skolepatruljerne for deres store indsats.

– Skolepatruljernes store arbejde med trafiksikkerhed er en af de ting, som er med til at sikre, at vi har meget få ulykker på de danske skoleveje. Det er en indsats der skaber tryghed og sikkerhed på skolevejene. Skolepatruljerne er hverdagens helte og derfor fortjener de et kæmpe skulderklap, siger Mogens Kjærgaard Møller, adm. direktør Rådet for Sikker Trafik.

 

Foto: Sidste års skolepatruljedag i LEGOLAND /Rådet for sikker trafik.