Flere penge at hente på Billund Trav

Arkivfoto: Billund Photo


Der bliver flere ting at glæde sig over i det nye år på Billund Travbane. På et møde i denne uge har bestyrelsen i Billund Trav A/S blandt andet besluttet at sløjfe opkrævningen af entre.

– I 2017 blev der opkrævet entré på 2 storløbsdage. Bestyrelsen har, efter at have evalueret dette, vedtaget, at der ikke vil blive opkrævet entré i 2018, står der at læse i referatet fra mødet.

Men den største nyhed er nok, at der næste år bliver nogle flotte præmiestigninger til hesteejerne:

– Præmiebudgettet for Billund Trav stiger med ca. 50% fra 1.700.000 kr. til 2.750.000 kr. Det er især breddesporten, der tilgodeses, hvilket afgjort vil være med til at løfte sporten, skriver bestyrelsen i referatet. I øvrigt vil løbsdagene i Billund næste år primært være torsdage og fredage.

Derudover har Billund Trav haft besøg af en af Europas bedste banemestre, Håkan B. Johansson, der har kigget nærmere på selve travbanen og dens tilstand.

– Han kom med flere konstruktive input til optimering af vort banelegeme. Men i hovedtræk var han meget begejstret for banens tilstand. Det er få ændringer, der skal til for at det bliver helt optimale, lyder det fra bestyrelsen.