Første nederlag til GGIFs U19-hold

For første gang i lang tid oplevede Grindsteds U19-herrer at tabe en fodboldkamp. Varde blev holdet, der satte en stopper for den ellers så flotte stime.

Selvom det blev til to store chancer til Grindsted, så sad hjemmeholdet Varde på det meste af første halvleg og fik således også scoret til 1-0 allerede efter et kvarters spil. I de sidste ti minutter af første halvleg fik hjemmeholdet nettet yderligere to gange til pauseføringen 3-0.

Første kvarter af 2. halvleg bød på flere store chancer til gæsterne fra Grindsted, men det lykkedes bare ikke at få bolden forbi Vardes målmand. Efter 25 minutter af 2. halvleg var der endelig gevinst, da Andreas Valentin Nielsen fik reduceret til 3-1. Varde formåede dog senere at omsætte et frispark til mål og dermed endte kampen 4-1.

– Vardes sejr kan man ikke pille ved. De var mere tændte end os, og dermed var det fuldt fortjent. Det viser bare at i den her række kan alle hold tage point fra alle, og at der ikke er nogen nemme kampe. Vi må op på hesten igen, vi har allerede en vigtig kamp igen på onsdag oppe i Holstebro som har 13 point ligesom os – altså er det en rigtig vigtigt topkamp. Hvis vi vil være med i toppen, så er det her vi skal stå til, for det er nu det gælder om at holde sig til, siger assistenttræner for GGIFs U19-mandskab, Thomas Schultz.