Forrygende Halloween i Billund

En stor gruppe frivillige fra det internationale samfund i Billund knoklede løs for at få alt til at klappe, da de lørdag aften inviterede til Halloween-fest i Billund Centret. Og klappede – dét gjorde det i dén grad for Nichole Peterson og hendes mange frivillige.

En absolut gennemført fest med skræk-kælder, diskodans, mørke passager, ulækre bloddrikke og massevis af uhyggelige kostumer. Store som små, danske som internationale festede sammen lørdag aften for at fejre Allehelgens aften, “american style”. Det var skønt at se hvordan de mange danske familier valgte at bakke op om festen, for at møde de internationale og præsentere deres børn for begrebet Halloween. Arrangør Nichole Peterson noterede sig da også hvordan de internationale børn og de lokale danske børn mødte hinanden:

– Det var helt fantastisk at så mange Billund-familier – både danske og internationale – fandt sammen på en sjov og kreativ måde, siger Nichole Peterson, og retter en stor tak til alle sine hjælpere:

– Jeg skylder en stor tak til den 40 mand store gruppe af frivillige, der hjalp til ved festen. Også en kæmpe tak til Billund Centret og Billund Handelsstandsforening, som gjorde eventen mulig. Det var virkelig en holdindsats, siger Nichole Peterson og slutter:

– Det er fedt at bo i et lokalsamfund, der tager sig af børn og familielivet. Kæmpe tak til borgerne i Billund for at være åbne på at prøve noget nyt.

 

Foto: Billund Photo

DSC_0027 (1)
Der var gang i de uhyggelige toner i kælderen under centret.
DSC_0040 (1)
Fordelingshatten på Hogwarts afgør hvem der kommer i hvilket kollegium.
DSC_0046 (1)
Pejsen i centret blev også pyntet op

DSC_0049 (1)

DSC_0050 (1)

DSC_0061 (1)

DSC_0075 (1)
Børnejournalisterne på opgave

DSC_0052 (1)

DSC_0064 (1)
Også udenfor centret var der pyntet op
DSC_0083 (1)
Scenekanten i teatersalen var prydet med de mange udskårne græskar der var med i konkurrencen om at være det flotteste
DSC_0087 (1)
Blandt gæsterne var også Fiona og Shrek