Frederik fra Filskov i Formel 4

PR-foto


15-årige Frederik Vesti fra Filskov får sin store drøm opfyldt, når han i slutningen af denne måned på Oschersleben i Tyskland for første gang udfordres af verdens bedste juniorkørere i det tyske Formel 4-mesterskab. Den unge fartglade teenager har skrevet kontrakt med Van Amersfoort Racing, som i forvejen har den nuværende F4 mester i stald og er kendt for at fostre og udklække de allerstørste stjerner.

– Van Amersfoort Racing er det team, man bare MÅ køre hos, når man gerne vil have de bedste muligheder og de dygtigste ingeniører og mekanikere. Og det absolut bedste skal til for at skabe de topresultater, der skal føre mig videre, siger Frederik Vesti om den nye aftale.

Ejeren af Van Amersfoort Racing, Frits Van Amersfoort, har holdt øje med Filskov-køreren i et stykke tid nu og blev overbevist af hans talent, da Frederik Vesti i december kørte test for teamet i den hurtigste tid nogensinde på banen af deres kørere.

– Frederik viste en hurtighed, en fantastisk arbejdsmoral og en meget moden attitude af hans alder og et brændende ønske om succes, som var bemærkelsesværdig, siger Frits Van Amersfoort – der sammenligner Frederik Vesti med eksempelvis Jos og Max Verstappen.

Og unge Frederiks reaktion på aftalen med Van Amersfoort Racing?

– Jeg er jublende lykkelig lige nu! Har aldrig været gladere i mit liv. Og jeg er så kæmpe stolt over at have fået chancen. Også af de folk bag mig, der har satset en masse penge på mig. Det er en meget stor tillid at blive vist, når man ikke er ældre end jeg, lyder det fra Frederik Vesti.