Grindsted Landbrugsskole skal have ny forstander

Kurt Østergaard går på efterløn i slutningen af august. Foto: Grindsted Landbrugsskole


Grindsted Landbrugsskoles forstander gennem 9 år, Kurt Østergård, har valgt at gå på efterløn ved udgangen af august. Dermed skal skolen ud at finde en ny forstander.

– På Grindsted Landbrugsskole er vi selvfølgelig ikke begejstrede over at skulle sige farvel til en dygtig og afholdt leder, der har udviklet skolen og holdt den ajour med tiden. Men bestyrelsen har selvfølgelig også forståelse for beslutningen om at drosle ned efter en årrække med en stor arbejdsindsats, siger skolens bestyrelsesformand, Henning Urup.

Ifølge ham går Grindsted Landbrugsskole, der drives under samme tag som TronsøSkolen og tilsammen rummer op mod 200 elever, efter endnu en engageret og visionær leder, så skolen fortsat kan være på forkant og udvikle sig i takt med nutidens krav.

– Derfor har bestyrelsen allerede sat gang i en proces, som gerne skulle føre til, at en ny forstander kan være på plads inden alt for længe. Kurt Østergård har med sin baggrund i landbruget, sin tidligere stilling som økonomikonsulent og sit arbejde som landbrugslærer, tillige med sit imødekommende væsen, været en skattet forstander på skolen, både blandt elever og lærere, såvel som hos bestyrelsen, siger Henning Urup.