Gyttegård: Stærkeste felt i Hovborg Kro Opens historie


Turneringen der har Hovborg Kro som sponsor blev spillet for 21. gang på banerne i Gyttegård Golf Klub. Turneringen afvikles over i alt 54 huller og kan have maksimalt 72 deltagere. Om lørdagen spilles 36 hullers kvalifikation, hvor de 40 bedste kvalificerer sig til søndagens 18 finalehuller. Turneringen er tidligere vundet af bl.a. Morten Ørum Madsen, Jeppe Huldal, Søren Hansen.

Morten Lykkegaard vinder af Hovborg Kro Open 2015.

Efter lørdagens kvalifikation havde 4 spillere – Morten Lykkegaard, Tony Jensen, Christian Dahl og Thomas Lykke lagt sig i front, alle i 1 slag under banens par. På de næste pladser var en gruppe af spillere, som alle var klar til at spille sig ind på førstepladsen, heriblandt lokale Anders Frank Gamsen og de unge Højgaard brødre, Rasmus og Nicolai som hhv. var 2 og 3 slag efter de førende spillere inden finalerunden.

Der var således lagt op til en spændende finaledag på banerne i Gyttegård Golf Klub ved Billund.

Finalespillet blev en tæt affære som først blev afgjort på sidste hul – et par 5-hul med mange udfordringer. Morten Lykkegaard sikrede sig her en flot birdie efter et langt drive og et solidt 2. slag ind på green. Med denne flotte birdie og med blot ét slag til de nærmeste konkurrenter kunne Morten Lykkegaard lade sig hylde som vinder af Hovborg Kro Open 2015.
Bedste lokale spiller blev den blot 14 årige Nicolai Højgaard på en delt 6. plads.

Turneringens sponsor Hovborg Kro og Kroejer Jørgen Jørgensen ønskede alle vinderne tillykke og kunne glæde sig over, at vi i år har haft det stærkeste felt nogensinde. Et felt hvor 34 af de 72 spillere har et handicap lavere end 0.

Jørgen Jørgensen udtrykte sin glæde over samarbejdet med Gyttegård Golf Klub og udtaler ”Hovborg Kro er kendt for kvalitet og gode oplevelser. Dette matcher perfekt med konceptet i Gyttegård Golf Klub” og fortsætter ”Ydermere ønsker vi, at støtte op om såvel elite- som ungdoms golf i Danmark. Vi kan samtidig se, at der i Gyttegård Golf Klub gøres et fantastisk stykke arbejde på disse områder, således at klubbens spillere og hold kan spille med helt i toppen af dansk golf” slutter Kroejer Jørgen Jørgensen.

Hovborg Kro og Kroejer Jørgen Jørgensen meddelte i forbindelse med præmieoverrækkelsen at Hovborg Kro igen i 2016 er sponsor på eliteturneringen i Gyttegård Golf Klub. 

Billede: Vinder Hovborg Kro Open 2015 – Morten Lykkegaard (th) og Jørgen Jørgensen – Hovborg Kro (tv)