Heick og Larsen har overtaget bedemandsforretning

Jørn Larsen og Jørgen Heick overtog for en måned siden Søgaards Bedeforretning, der nu har skiftet navn til Bedemand Heick og Larsen.


Det er to velkendte herrer i byen, der har overtaget Katri Søgaards Bedemandsforretning i Grindsted her i sommerferien. Jørn Larsen og Jørgen Heick har begge lært faget netop hos Katri Søgaard og har altså nu overtaget virksomheden.

– Vi har lært rigtig meget af Katri, som vi har taget med os, men vi kommer også til at gøre tingene på en lidt anderledes måde end før, lyder det fra Jørn Larsen. Han har været i Grindsted-virksomheden i fire år, mens Jørgen Heick kom til i begyndelsen af året. Nu er de altså partnere i Bedemand Heick og Larsen med hovedsæde på Thorsvej, hvor de deler lokaler med Vinbech Pejse.

Selvom de to gerne vil være kendte for at være helt nede på jorden, så er de med på lidt højtflyvende planer, hvis der skulle være ønsker om det:

– Selvfølgelig skal det hele omkring en begravelse være højtidelig, men vi vil også gerne være med til at prøve noget nyt, hvis man har nogle specielle ønsker omkring sin sidste rejse, siger Jørn Larsen.

Som noget nyt i firmaet vil Heick og Larsen fremover kun fakturere kunderne for bedemandens opgaver:

– Hos os får man en fast pris for opgaven, når man bestiller den. Vi hjælper naturligvis gerne med bestilling af gravsten, blomster og mindesamvær, men betalingen af disse ting er et mellemværende mellem kunden og det pågældende sted eller blomsterforretning, forklarer Jørgen Heick.

I øvrigt har kunderne den senere tid taget rigtig godt imod et nyt tiltag på betalingsfronten hos Heick og Larsen: “betal regningen indenfor to dage og få 500 kroner i rabat.”

– Det har ni ud af ti kunder benyttet sig af siden vi overtog, siger Jørn Larsen.