Hizb-ut-Tahrir til Billund

Foto: Hizbuttahrir.dk


Ytringsfriheden er absolut – også selv om man ikke er enige. Med den begrundelse har Venstres Ungdom i Billund/Grindsted inviteret det islamistiske parti Hizb-ut-Tahrir på besøg til en debataften.

Tanken er, at det islamistiske parti skal holde et oplæg, hvor de fortæller mere om deres organisation og samtidig er der lejlighed til at debattere deres politik. En debat som VU Billund/Grindsted glæder sig til at tage, forklarer formand Steffen Stustad:

– Der må ikke herske nogen tvivl om, at vi er fundamentalt uenige med Hizb-ut-Tahrir. Men det er derfor, det er så vigtigt, at vi tager debatten. For hvis man vil mindske nogens indflydelse, nytter det ikke noget at ville lade en sådan organisation blive tiet ihjel, så vil den blot udvikle sig. Derfor skal vi være på mærkerne og have de mest saglige argumenter parat, for så er jeg ikke i tvivl om, vi vinder debatten, siger Steffen Stustad.

Debataftenen finder sted på Cargo Centervej i Billund torsdag den 16. april. Arrangementet er et åbent arrangement, men det forventes at man har en vis tilknytning til Venstre eller Venstres Ungdom for, at man møder op.